Fake Smile
YOU !
Tuesday, 1 January 2013 | 07:03 | 0 comments
Assalamulaikum semua ! dan selamat malam . salam satu malaysia . Berdirinya saya disini untuk ................................... k, tak payah berdiri sangat . hahahaha . hari nie nak cerita pasal ........... pasal ? pasall AMIER SYAZWAN aka my superman , my brother , my gila , my enemy ,my heart and my soulmate .
K , tanak cerita bebanyak tapi nak share gambar dengan dia . officially with AMIER SYAZWAN.


gambar nie masa nak tengok wayang dekat capsquare ! knon aku pakai cermin dia . comel kan ? tahuuuu / hahaha. nie macam first date? ehhh tak . bukan date sangat lah . tapi first time keluar jauh sikit daripada kat ksj tu . ^^


tarikh yang sama  tapi tempat yang berlainan . time nie nak tnggu teksi datang. so sempat snap gambar. hahaha annoying amier . aku? tetap comel . puihhh :p . ehh lupa nak cakap , time nie kat wangsa walk . baru lepas karokeeeee *dancingg*


omg muka akuuuuuuuu ! buruk gilaaaaaaa . hahahaa lantak lah . see amier kat belakang tu . dia memang suka gigit kuku dia . haaaa, mcm budak kecik kan ? kahkahkah .  time nie kat sebelah padang ksj . tak ingat lah buat apa , tapi lepak sesama lahh . 


gambar yang pakai baju sama colour nie pulak masa hari isnin . sweet tak kami? haha gegeli je . makan kat belakang kampus. nasi ayam penyet ! woo pedasss . boleh tahan lah . nie kira first time lunch sama-sama  :D


haaaaaa , nie pulak gambar masa nak balik ksj. dalam bus . hihi balik sesamaaaa . apa lagi ek ? okay kita pergi ke next picture xD


first date !!!!! officialy only aku dengan dia jee . hihi makan dekat mee udang mak jah . nampak tak udang tu? memang besar-besar . sedappp weh . sila jealous .hhaahaaha


dah kene tepung plus telur nie mesti korg tahu sebab apa kan ? hahaha aku dah pernah tulis entry pasal birthday mamat gilaa nie . mase nie best gilaaa weh ! 10.12.12 . takkan aku lupa 


nie lunch sama-sama dengan si amier sempena birthday diaa !!! hihiwww .. 


12/12/12 - sweet day ever ! time nie knon date for second time . cehhh ~ kat capsquare . tengok cerita life of pie kot . tak suree *pegang dagu* . hmmmmm best jugak cter tu . ehh memang best lah ! hahahaa . masa nie dekat startbuck. mamat nie belanja ! apa lagi nak cter ? hmmm hmmmm . mana boleh cter semua . rahsia lah . hahahhaa

so thats all for today . penat dah . takde idea sebenarnyaaaaaaa . hahahahaa next gambar akan diupdate for the next entry . kalau ada masa lapang lah . hiihi . now rinduuuuuuuuuuuuuuuu amier bongok ! malam nie dia ada private party . entah pape ! hope dia take care lah . jangan menggatal sudah . hahaha 

p/s : tadi amier upload video kat youtube !!!!!!! woooooooo terharu gilaaaaaaa weh . nie link dia 
http://www.youtube.com/watch?v=XF7fnhZeUn4 . tengok lahh !!!!!!!!!!!!1 xoxo - eya-

.
♥ Follow | Dashboard