Fake Smile
NO CAPTION :#
Sunday, 6 January 2013 | 11:34 | 0 comments
Ehem ehem *batuk* ................. Assalamualaikum dan selamat malam. Ehh apesal tak tdow lagi? jadi mcm aku ke ? berjaga malam fikir pasal dia? hahaahhahaa ayat pasrah siak --'

nak cerita apa ek? okay aku pun tak tahu nak cerita apa. yang penting aku just nak share dengan korang. kenapa kita selalu sayang someone yang tak pernah sayang kita dan kita abaikan orang yang betul-betul sayang kita . kenapa kann ? kenapa manusia tak pernah puas dengan apa dia miliki? cam bongok kan . hahhaa mengata diri sendiri nampak *sengih*

Kenapa bila kita dah start sayang someone , tapi orang tu mcm nak jauhkan diri dari kita pulak ? kenapa bila bahagia dah tercipta , dia sengaja cari pasal semua . selalu cari kesalahan kita ? selalu uji kesabaran kita . kenapa ????????????? betul lah kata sue "semakin kita sayang seseorang , semakin banyak kesabaran kita diuji". wait wait , asal ayat aku macam sedih gilaaa nie. hahahhahahhaa rilex lahh, mana boleh sedih-sedih tak comel nanti *pujuk diri sendiri*

okay , teruskan membaca.............................................................................. kadang kan kita dah penat sangat , macam kita seorang yang beria nak jaga hubungan tu , kita seorang yang terhegeh-hegeh . tapi ? duk sedap layan orang lain . duk sedap bahagia . yang kita ? bodoh sangat tnggu text dia mcm tnggul . pernah rasa tak ? hahahaa kalau korang pernah bercinta , mesti pernah rasa punye . pdan muka !! kikiki . k sorry , *muka serius* papehal pasangan yang layan kita mcm nie patut dibuang masuk longkang kan ?


pandai baca tak? haaa bagus . see ? kalau betul dia rindu kita . dia pasti akan call kita . dia pasti akan berusaha untuk cakap dengan kita . dia pasti akan ada untuk kita . tapi kalau dia memain ? haaaaaaaa pandai fikir sendiri lah :')


mesti ada someone yang terlintas dekat kepala korang kan ? haaa , jangan nak tipuu lah . aku boleh baca otak korang semua nie. hahaha hebat kan ? dah tak payah pujji banyak. yaaa! ayat atas nie aku suka . sekuat mana kita , mesti ada someone yang boleh buat kita jadi lemah, jadi seorang perindu , jadi seorang yang cenggeng . coppp ! tahu tak apa cenggeng? alaa kuat nangis lah. 


mungkin kita patut ignore mereka yang tak pernah hagai kita ? mungkin kita patut stop text or call? mungkin kita patut lupakan mereka? ooouhhh no ! lupakan? nooooooooooooo ! tidak sama sekali. To me, bila someone tu dah ada orang lain , baru kita boleh lupakan dia . tapi dia still ragu2 dengan kita , come on beb ? tunjukkan kuasa memikat anda ? tak kesah lah lelaki pikat perempuan ke? perempuan pikat lelaki? sekarang zaman dah moden lah . yang penting jangan give up terlalu awal. kita dalam proses mengenal lagi . belum kahwin lagi . hihihi

dahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ngantuk *menguap* . K nak tdowww dahhhhh *tarik selimut* . jangan lupaa baca doa duluuuuuuuuuuuu . eh guys ! thanks sebab baca . hihi sorry kalau agak mencarut .

p/s : rindu beb dengan amier guaaaa ! bongok , bengap, bangang, dan sewaktu dengannyaaaaa ! aku rinduu kau . apesal kau nie susah sangat nak paham ? hahahaha sengal betulllllllllllllllllllll ! always love you AS
from eya yang cute lagi menawan *muntah pelangi*


♥ Follow | Dashboard