Fake Smile
Birthday Amier Syazwan
Sunday, 30 December 2012 | 23:39 | 0 comments
Salam guys dan salam satu malaysia . Salam siang dan malam . K mengarut . hahahhaa . bersawangg woi blog aku !!! siap ada labah-labah bertelur bagai . syuhhhhhhhh . sebok jeeeeeeeeeeee *buang sawang*.
okayy , kan dah cantik sikit . bersih sikit *masuk air*.

kkkkkkkkkkkkkkk , lupakan pasal sawang. Nie aku ada cerita lagi best . best ke? hahaha . pada aku best lahh . Seminggu sebelum birthday amier.  Aku tanya semua orang , tak tahu nak bagi apa . First time aku rasa sungguh-sungguh dengan someone . First time aku beria gilaaa nak celebrate someone . Entah lah, aku pun tak tahu kenapa dengan aku nie . dah bengong maybe ? hahahahahahaa

1 sebelum birthday amier.
Aku ingatkan nak buat video , macam kat youtube tu. aku shoot kat tasik titiwangsa. terima kasih kat my family sebab tolong aku buat video pe semua . Abi, umi, kak long , ayah , ibu . i love you guyss !!!!!!!


cantik kan scenery dia? di tasik titiwangsa dengan kak long xD


ibu , umi , abi dengan ayah ! sayanggg koranggggg .

sebelum "that moments"-
pagi pagi lagi aku dah bangun . ayah ajak ibu keluar pergi klcc . ada pc fare . ibu pun ajak aku . teman dyeowg . aku pun memang nak ekot sebab nak cari barang untuk amier . ehh salah , cari hadiah kot. kat klcc mana apa pape ? so kteowg pergi ampang point . Serius penat gilaa . aku tak tahu nak beli apa . fikir punye fikir , aku dapat satu idea . idea mcm budak budak tapi ? comel kot. hahahahaa. aku beli satu cardboard besar . warna coklat . bawak masuk lrt . and aku rasa mcm ada something yg kurang. and lastly aku decide nak belikan dia kek.

pencarian diteruskan ke wangsa walk . ingatkan nak beli secret resepi tapi ? modal tak cukup lah . hahahahaa. aku mana adaa duit wehhh. student lagi. lain lah kalau aku dah kerja. hahhaa then pergi carefour. omgg !!!!! hujan pulak tu . tapi takpe aku redah je sebab nak cari kek untuk dia ! untuk dia ! sampai satu part tu aku dah nak tergolek. jalan licin . haha mase tu rasa nak nangis. serius , aku tak pernh cari barang sampai mcm nie . sampai rasa mcm nak gila . ingat senang ke nak cari hadiah untuk org yg tersayang . act , nie first time aku buat mcm nie untuk someone.

and nie lahh hasilnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)


nia lahhh kek diaaaaaaaa ! bluebeery cake . 

taaadaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!! comel tak? comel tak ? hahaha . note note kecik tu aku kenangan aku dengan dia. dari first time kenal? hihi . besar kan ? biar pagi-pagi kau bangun, kau tengok apa yg aku tulis .

and tibalahhhhhhhhhhh masa yang ditunggu-tungguuuuuuuuuuuuuuuuu .............

malam tu aku nervous gilaaa . aku takut apa yang aku plan tak jadi . so? banyakkan lah berdoa eh . hihi......... 11.30 aku suruh dia turun . aku set up kek dengan hadiah pe semua kat tepi padang . then tnggu dia datang . tiba2 ? ouhh goshh !!!!!!!!!!!! lilin tak idup lagi . alamak, aku mana ada mancis . sebelum dia datang , aku lari . lari ke cafe . dengan harapan jumpa sape2 yg aku kenal . pinjam mancis . fuhhh , nasib baik aku ada jumpa abang senior sorang nie . terus lari ke padang balik . fuhhhh ~ lega . nasib baik amier tak sampai lagi . okeyyy tunggu punye tnggu . then dia datang . *nervous*

aku suruh dia tnggu kat situ kejap . then aku tutup mata dia . suruh dia jalan kedepan . hahaha . mase tu dia banyak mulut . tak reti diam . haishh amier amier. then aku bukak mata diaaaa...............................
taaaadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa "happy birthday gila ! ". hhahahahaa


see ? hahahhahaa . nie semua kerja si amier lah . arghhhh ! rinduu nyaa time nie . hahahahaa. ehh , ada lagi satu , aku cakap kat dia "sayang , ada something utk kau ". then aku terus pukul telur atas kepala dia ! then dia kejar aku . baling tepung kat aku . hahahahahaaha kelakar gilaa time tu . kteowg betul2 dah macam zombi- wuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, kepala kepalaa ~





hahahahaha . inilah hasilnyaaaaaaaaaa kalau gila bertemu gila . abes baju aku . hahhaha. best day ever !!!!!!!!!!





♥ Follow | Dashboard